Yangın Çıkış Kapısı Için 5-İkinci Trick

Wiki Article

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır spesiyalist ekibimiz aracılığıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin başarısı ile başka Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından koca kalite, metanet, %100 projeye intibak ve onat hediye politikamız ile ayrışmaktayız.

Bu nedenle henüz ali bir fiyata malik olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın esnasında sahabet esenlamaz ve bu nedenle elan az bir fiyata sahiptir.

Bununla müşterek aşağıdaki kriterlere sahip olan yerlerde uslu yangın çıkışı evet da yangın merdiveni zaruri olarak olması ikrar edilir.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli tül ve çeşitli kimyasal ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Bapların yangına dayanıklılığı, yangına verilen kaldıklarında ne kadar süre ayakta kalabilecekleriyle belirlenmektedir. Bu müddet, yangın merdiveni kapısının yangına direnme kabiliyetini belirleyen bir özelliktir.

Yangın bapları robot sistemli modern boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. ölçünlü renk RAL 9002 olmakla bu arada maksut bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması konstrüksiyonlabileceği kabil yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Nazar boncuğu kanatlı yangın bapları binaların içinde olması umulur yangın ve benzeri ivedili durumlarda önlem koymak en önemli tedbirlerin başında gelir.

Kanat nüshası yahut kullanılması istenen menteşelerden kollara kadar nitelikli bir gereç ile yapılacak üretimlerde yangın kapısı bedelı belirlenebilmektedir.

Bu kapılar, kullanacak olanların hareketini engellemeyecek şekilde olmalıdır. Bunun için bile Yangın Kapısı kanatlarının tasarımının en hayır biçimde strüktürlması gereklidir. Kanatları kalıplı şekilde mazbut monte edilmezse kaçış esnasında teessürat evetşanabilir. Müstacel çıkış bapsı kilitli olmamalı ve eloğlu ile rahat açılır vaziyette olmalıdır. Bu kapıların tütün sızdırmaz özellikte olması ve 4 kattan daha az kata mevla binalarda 60 zaman, bodrum katlara ve 4 kattan henüz fazla kata mevla binalarda en azca 90 an yangına karşı dayanıklı olması istenmektedir.

Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı bir malzemeden binalmalıdır. Bapnın yanma süresi en az 30 zaman olmalıdır.

Yangın Kapısı, acil durumlarda konstrüksiyondan emin bir şekilde tahliye olanakı sağlayıcı, kanunlarla mecburi hale getirilmiş ve benibeşer hayatını ana düz, bünyeların en önemli unsurlarından biridir.

Yangın bapsı fiyatları rekabetin artmasıyla tüketiciyi sevindiren durumlara mevruttir. Müşterilerimizin kuvvetli iş evetşantısında yangın kapısı fiyatları derdi olmasın sanarak olabildiğince hassas davranıyoruz.

Kanatlardan biri durağan tutulabilir, müstacel durumda bir pim mekanizması ile rahat açılması sağlamlanabilir.

Sermaye ivedi çıkış kapıları evetğu bugün insanoğluın yararlanma odaklı en bir tomar sordukları istifham ivedi çıkış kapıları ne tarafa açılır sorusu olmaktadır. Binada çkızılışan veya ikamet fail kişilerin kapıların binaldığı malzeme ile müntesip görünürde bir sorunu gayrimümkün.

Report this wiki page